Iščete rešitev za to, da bi vaša spletna stran postala bolj popularna? Povečana popularnost velikokrat prinese tudi večji finančni uspeh, zato si večina lastnikov spletnih strani želi, da bi bila njihova spletna stran popularna, da bi jo obiskovalci poznali in radi zahajali nanjo. Kako to doseči? Ena od možnosti, ki vam bo všeč tudi zaradi ugodne cene, je e-mail marketing https://www.squalomail.com/ .

Zakaj je e-mail marketing bolj ugodna rešitev iz finančnega in drugih vidikov? Ker cilja na tiste stranke, ki jih vaš produkt zanima in jih sistematično nagovarja, da ostanejo v stiku z vašo spletno stranjo ter jo še kdaj obiščejo, saj bodo preko elektronske pošte na svoj naslov dobivali odlične in posebne ponudbe, ki jih ne smejo zamuditi.

Za e-mail marketing vam ni treba odštevati ogromnih vsot denarja, kot to velja na primer za nekatere druge vrste oglaševanja. Eno najdražjih je tako oglaševanje na televiziji, precej dragi pa so tudi oglasi v tiskanih medijih in reklamni panoji. Dejstvo pa je, da vseh teh naštetih oglasov veliko ljudi sploh ne opazi, saj so tako navajeni nanje, da jim ne posvečajo posebne pozornosti, poleg tega pa lahko na televiziji priklopijo drugam, v časopisu hitro obrnejo list ter pogledajo stran od reklamnega panoja.

Pri e-mail marketingu je drugače, saj stranka dobi ponudbo v svoj osebni poštni predal, ki ga seveda veliko bolj zbrano in z zanimanjem pregleduje. Zanima jo, kaj je dobila. Poleg tega pa dobiva elektronska sporočila večkrat, kar pomeni, da četudi se morda enkrat zgodi, da sporočila ne bo odprla ali da ga bo le na hitro preletela, bo morda temu naslednjič posvetila več pozornosti. Zato se e-mail marketing zagotovo splača.

Glede na ugodno ceno in dobre rezultate, ki jih prinaša, je nujno orodje za vsako spletno stran, ki želi svoje stranke obveščati o novostih, ponudbah in vsem ostalem, kar bi bilo zanje zanimivo.