VRD Dankon je slovensko podjetje, ki vam lahko pomaga pri uvedbi ali izboljšanju industrijske avtomatizacije v vašo proizvodnjo oziroma podjetje. Poleg tega pa se ukvarjajo tudi z rešitvami za ogrevanje ter so distributer izdelkov nemškega podjetja Siemens, skupaj s katerim organizirajo tudi izobraževanja, na katerih se tečajniki lahko naučijo PLC programiranja oziroma krmiljenja najrazličnejših industrijskih oziroma proizvodnih ter drugih procesov.

Vaš partner pri avtomatizaciji v industriji

Če vas zanima industrijska avtomatizacija oziroma razmišljate o tem, da bi skušali avtomatizirati določene procese v vaši proizvodnji, potem je podjetje VRD Dankon zagotovo pravi naslov za vas. Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj s tem področjem in poglobljenega ter strokovnega znanja o industrijski avtomatizaciji, pa tudi dobrim poznavanjem različne opreme, ki se uporablja v ta namen, vam bodo znali odgovoriti na prav vsa vprašanja, ki vas zanimajo.

Z njihovo pomočjo bo uvedba avtomatizacije v vašo proizvodnjo oziroma podjetje veliko lažja in hitrejša. Poskrbeli bodo, da bo vse potekalo gladko in da boste na koncu zadovoljni s tem, kako poteka vaša proizvodnja in kakšni so končni rezultati. Lahko bi rekli, da je podjetje VRD Dankon tako najboljši partner pri avtomatizaciji kakršnih koli procesov.

Potrebujete opremo za industrijsko avtomatizacijo?

Avtomatizacijo v industriji je možno uspešno izvesti le, če imamo na voljo kakovostno opremo, ki ustreza našim zahtevam. Pri tem za enega vodilnih na tem področju velja nemško podjetje Siemens Slovenija, ki ima v svojem proizvodnem programu širok nabor raznolike opreme za avtomatizacijo oziroma krmiljenje.

Osnovi kos opreme predstavlja PLC krmilnik, pri čemer lahko izbirate med različnimi modeli, odvisno predvsem od tega, kako kompleksni so procesi, ki jih želite krmiliti, pa tudi od preostalih vaših zahtev. Pri tem pa se seveda prav vsakemu postavlja vprašanje, kakšen krmilnik bi bil najbolj primeren zanj oziroma katerega izbrati. Enako velja tudi za vso ostalo opremo, ki se uporablja pri krmiljenju, tako pri njeni izbiri kot pri izbiri krmilnika za PLC programiranje pa vam lahko najbolj pomaga prav podjetje VRD Dankon.