protizdrsni papir
http://www.intercommerce.si/sl/katalog/papir-podloge

Kakšno embalažo izbrati za določen izdelek? Katera embalaža je najbolj primerna zanj in kako pri izbiri embalaže tudi prihraniti? Kako izdelek zaviti, ko ga damo v roke kupcu, oziroma kako ga dodatno zaščititi? Eno od možnosti, ki se lahko uporablja v ta namen, je tudi natron papir. Uporablja se ga za ovijanje oziroma zavijanje različnih izdelkov.

Vsak izdelek zahteva drugačno embalažo

Embalaža se običajno uporablja predvsem z namenom zaščite in pakiranja izdelkov. Nekateri izdelki potrebujejo posebno embalažo. Pri tem so na izbiro številne možnosti, ki vam omogočajo, da izberete primerno embalažo za določen izdelek.

Vendar pa embalaža predstavlja tudi dodaten strošek, zato velja razmisliti ne le o tem, kakšna embalaža bi bila ustrezna, ampak tudi o tem, kako izdelek primerno zaščititi na najbolj cenovno ugoden način. Prav tako pa je treba razmisliti o tem, ali vaš izdelek sploh potrebuje posebno embalažo, ali pa bi bilo dovolj, če ga stranki ob nakupu le nekoliko ovijete in tako primerno zaščitite.

Natron papir za ovijanje izdelkov

Če ugotovite, da vaš izdelek ne potrebuje posebne embalaže, ampak bi bilo dovolj, če ga le ovijete, je treba izbrati primeren papir, ki se lahko uporabi v ta namen. Obstajajo namreč različne možnosti, med bolj pogosto izbiro pa spada tako imenovani natron papir. Gre za poseben papir rjave barve, ki poskrbi za lep in naraven videz. Hkrati pa je tak papir tudi precej odporen in na voljo v več dimenzijah in debelinah, ki jih lahko prilagodite vrsti in velikosti vašega izdelka.

Embalaža iz papirja

Natron papir pa se lahko uporabi ne le za ovijanje oziroma zavijanje različnih izdelkov, ampak tudi za izdelavo različnih vrst embalaže – recimo vrečk, v katere lahko pakirate izdelke. To je prav tako odlična možnost za številne izdelke, zato se vam splača razmisliti o njej. Seveda pa imate v primeru, če bi želeli vaš izdelek pakirati v papirno embalažo, na voljo tudi druge možnosti oziroma embalažo iz drugih vrst papirja, kartona in tako dalje.