betonske kanalete - faserfix super

Sodobne betonske kanalete veljajo za izredno zanesljive, predvsem pa za zelo odporne. Zaradi tega so primerne za vgradnjo tudi tam, kjer je področje zelo obremenjeno: recimo na površine v industrijskih conah ali pred tovarnami, kjer vsakodnevno vozijo težko naloženi tovornjaki in druga težka mehanizacija. Seveda pa je treba izbrati ustrezne glede na specifične zahteve določene površine, kamor jih nameravate vgraditi.

Kakšne betonske kanalete izbrati?

Če iščete primerne betonske kanalete za vgradnjo na zelo obremenjeno površino, potem morate izbiri vsekakor nameniti nekaj več pozornosti. Pri tem je treba pri vsakem modelu natančno preveriti obremenitveni razred oziroma to, kako odporen je določen model. Na to v prvi vrsti vpliva vrsta betona, iz katerega so kanalete narejene. Obstaja namreč več vrst, najbolj odporne pa so tiste vrste, v katerih so posebna armirana vlakna. Ta poskrbijo za večjo trdnost betona, kar je pri večjih obremenitvah zelo pomembno. Poleg tega pa tak beton bolje prenaša tudi temperaturne spremembe in zmrzal, zato pozimi ne razpoka, kar je še en dodatni plus. Pri izbiri je zato treba biti zelo pozoren na material, pa tudi druge značilnosti izbranih kanalet.

Hauraton – najvišja nemška kvaliteta

Prav tako pa je pomembno tudi to, kako so betonske kanalete izdelane in zasnovane, pa tudi to, kakšne oblike so. To namreč močno vpliva na njihov pretok, s tem pa tudi na učinkovitost. To, da je izbrani sistem za odvodnjavanje čim boj trpežen in zanesljiv ter bo dobro prenašal vse obremenitve, kot je recimo vsakodnevna vožnja tovornjakov čez njega, je vsekakor pomembno, še bolj pa je pomembno to, da sistem poskrbi tudi za učinkovito odvodnjavanje meteorne vode, saj je to razlog, zaradi katerega ga boste vgradili.

Zaradi tega vam priporočamo, da izberete sistem za odvodnjavanje nemškega proizvajalca Hauraton, saj je tako trpežen kot tudi zelo učinkovit. Z njim boste gotovo zadovoljni, kot so zadovoljni že mnogi uporabniki po vsem svetu. Njihovi sistemi za odvodnjavanje so vgrajeni v številna letališča, ploščadi, parkirišča, na prometnih površinah, javnih trgih, pred poslovnimi stavbami in tovarnami ter še marsikje drugje. Na voljo je veliko različnih možnosti, s katerimi lahko odlično poskrbite za odvodnjavanje meteorne vode.